Taaramäed tabas eile alanud velotuuril seletamatu tervisehäda

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Rein Taaramäe avalikustas Facebookis, et äsja alanud Tirreno tuuri teisel päeval tabas teda müstiline tervisehäda, mis organismi tühjaks tegi.

«Kurat, no see aasta ei saa nagu üldse vedama, tundus, nagu konditsioon juba võiks parem olla ja ootasin huviga Tirreno tuuri, mis algas eile meeskonna temposõiduga,» kirjutas Taaramäe. «Tänasele etapile tulin vastu kurnatud seisundis, millegi pärast hakkas õhtul kõht hullusti valutama ja oksendasin kõik mahlad välja ning magasin ainult 3h, kogu meeskond sõi sama sööki, aga teised terved, nii et müsteerium,» tõdes ta.

«Täna startisin ikka väga raske südamega, st mingit sõidu isu polnud ja mott oli väga maas, etapi sain siiski läbi ja kannatama ei pidanud, sest ilm oli ilus ja suuri tõuse polnud ja loomulikult ma ei üritanudki end täiega tapma hakata, vaid võtsin lõpu kergelt. Kaks-kolm päeva pean rahu säilitama ja siis võib äkki veel võidu ka sõita. Igatahes raske algus,» lõpetas Taaramäe, kes veeres üle finišijoone viimasel ehk 173. kohal ning kaotas etapi võitnud Geraint Thomasele 12 minutit ja 42 sekundit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles