Järjekordse vägeva võidu saanud Kaunase Žalgiris jätkab jahti edasipääsule

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunase Žalgirise peatreener Šarunas Jasikevicius.
Kaunase Žalgirise peatreener Šarunas Jasikevicius. Foto: Alexander Shcherbak/TASS/Scanpix

Korvpalli Euroliigas alistas Kaunase Žalgiris koduväljakul 64:58 ja jätkab jahti veerandfinaali pääsmele.

Seejuures kaotati esimene veerandaeg 9:17 ja poolajaks juhtisid külalised juba tosina punktiga. Marulist tagaajamist alustanud Žalgiris viskas aga viimasel veerandajal koguni 30 punkti ning jättis võidu koju. Leo Westermann viskas 14 ja Arturas Milaknis 13 punkti, nii Brock Motum kui ka lõpuminutitel lauavõitluses hiilanud Paulius Jankunas kogusid 11 punkti.

Panathinaikosele tõi Nikos Pappas 10 punkti. Kreeka klubil on nüüd liigatabelis 14 võitu ja 11 kaotust, Žalgiris sai 11 võidu 14 kaotuse kõrvale. Enne vooru algust Madridi Realiga esikohta jagav Moskva CSKA oli 85:69 parem Istanbuli Galatasarayst, kusjuures nelja punktiga kaotatud avaveerandaja järel võideti teine koguni 33:12. Nando de Colo arvele jäi 22 punkti.

Vitoria Baskonia alistas 79:74 Istanbuli Fenerbahce, Shane Larkin viskas parimana 19 punkti. Türgi klubi ei päästnud ka Bogdan Bogdanovici 26 punkti ja kaheksa korvisöötu. Play-off-pääsme eest võitlevale Baskoniale oli võit ülioluline, neil on nüüd tabelis 14 võitu ja 11 kaotust nagu ka Panathinaikosel. Tel Avivi Maccabi alistas 92:82 Milano Emporio Armani, Victor Rudd tõi võitjatele 17, Colton Iverson 16 ja D. J. Seeley 15 punkti.

Barcelona võitis kodusaalis 70:62 Kaasani Unicsit, kes alles paari päeva eest näitas Tallinnas võimu Kalev/Cramo vastu. Võitjatele tõi Stratos Perperoglou 13 ja Victor Claver 12 punkti. Tabelis on Barceonal 10 võitu ja 15 kaotust, Unics sai seitsme võidu kõrvale 18. kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles