Maileen Nuudi veel WTA-tabelisse ei jõudnud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maileen Nuudi.
Maileen Nuudi. Foto: Tairo Lutter

Eesti tennisemängija Maileen Nuudi osales USAs Orlandos toimuval 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITF turniiril. Kolme ilusa võiduga kvalifikatsiooniturniiril pääses ta põhitabelisse, kuid kaotas seal esimeses ringis 16aastasele Emiliana Arangole Kolumbiast 4:6, 2:6.

Nuudi osales koos kohaliku neiu Amy Zhuga ka paarismänguturniiril, kuid ka seal tuli esimeses ringis vastu võtta kaotus, vahendas tennis.ee.

WTA edetabelisse jõudmiseks on vaja saada punkte kolmelt võistluselt. Eelmisel aastal USAs Charlestonis ja Merko Estonian Openilt saadud esimese ringi võitudega on punktid kahelt võistluselt olemas. Mäletatavasti oktoobris oli Hilton Head Island turniiril Nuudil samuti võimalus puuduv punkt teenida, kuid halva ilma tõttu lükati kõiki kohtumisi edasi kuni lähenev orkaan sundis korraldajaid koguni turniiri katkestama.

Järgmisel nädalal võistleb Nuudi Floridas Tampa 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITF turniiril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles