Lätlaste unelmad kustutati Jaroslavlis

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil püüab Riia Dinamo väravavaht Kris Holt litri, kuid lõpuks oli temagi Jaroslavali meeksonna rünnakute ees võimetu.
Pildil püüab Riia Dinamo väravavaht Kris Holt litri, kuid lõpuks oli temagi Jaroslavali meeksonna rünnakute ees võimetu. Foto: KHL

Läti võib tunda uhkust oma jäähokimeeskonna Riia Dinamo üle – Euroopa võimsamas hokiliigas KHLis jõudis meeskond play-off'i teise ringi, kus hakati visalt vastu põhiturniiril läänekonverentsi võitjale Jaroslavli Lokomotiivile.

Eile õhtul tõmmati lätlaste unelmale, lülitada konkurentsist juba teine suurklubi, kriips peale. Nelja võiduni peetava seeria viiendas kohtumises oli Dinamo võõrsil veel enne viimast kolmandikku 4:2 juhtimas, kuid lubas väljakuperemeestel viigistada ja lisaaja kuuendal minutil ka võidu vormistada. Mängu kaotus tähendas ühtlasi Dinamole terve seeria kaotust 1:4.

Play-off'i avaringis oli Riia Dinamo 4:2 üle põhiturniiri teisest meeskonnast Moskva Dinamost.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles