Tiger Woodsi tippspordis jätkamine muutub aina küsitavamaks

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods.
Tiger Woods. Foto: Owen Humphreys/PA Wire/PA Images

Aasta lõpus lootusrikkalt suurde sporti tagasi tulnud kunagine maailma parim golfimängija Tiger Woods on taas kimpus vana vigastusega ja tema tippspordis jätkamine tundub aina küsitavam.

41-aastasele mängijale on tehtud kaks seljaoperatsiooni ja just seljavalu tõttu teatas Woods täna, et ei saa osaleda järgmisel nädalal algaval Arnold Palmeri mälestusturniiril. Millal ta taas mängida saab, ei osanud sportlane öelda, kirjutab BBC.

Woods tegi küll comeback'i ja ka võistles mõnel turniiril, ent alates 3. veebruarist pole ta taas võistelnud. Siis pidi ta samal põhjusel pooleli jätma Dubai Desert Classicu turniiri.

«See on turniir, kust ma mingi hinna eest ei tahtnud puududa. Arnold tähendas minu ja mu perekonna jaoks väga palju ja oleksin tahtnud teda mälestada,» sõnas Woods, kes viimati suutis suurturniiril võidutseda 2008. aastal, kui võitis US Openi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles