Eesti U23 naiskond võitis Euroopa talvistel heitealade karikavõistlustel võistkondliku kolmanda koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Piirimäe
Kätlin Piirimäe Foto: Tairo Lutter / Postimees

U23 heitealade naiskond võitis Euroopa talvistel heitealade karikavõistlustel Las Palmases võistkondliku kolmanda koha Saksamaa ja Itaalia järel.

Anna Maria Orel heitis vasarat 65.66 ning tõi koondisele teise koha punktid. Kätlin Piirimäe kuulikaare pikkuseks jäi seekord 14.93 ning kettaheite parimaks katseks oli 45.76. Kolmas koondislane Mirell Luik viskas oda 50.92 ning täitis sellega ühtlasi ka suvise U23 Euroopa meistrivõistluste normatiivi.

Täiskasvanute vanuseklassis individuaalselt võistelnud Martin Kupper oli meeste kettaheites kolmas, tulemusega 62.86. Ala võitis austerlane Lukas Weißhaidinger, heites 65.73, teine oli 64.18-ga leedukas Andrius Gudžius. Naiste samal alal osalenud Kätlin Tõllasson heitis oma parimal katsel 51.87.  Kati Ojaloo vasaraheite lõpptulemuseks jäi 61.08.  U23 noormeeste kuulitõukes võistelnud Jander Heil sai kirja vaid ühe katse, mille pikkuseks mõõdeti 16.98

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles