Kas uus taktika päästab Kelly X-mängud?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HAFJELL, NORRA 10MAR17.
Kelly Sildaru
tl/Foto Tairo Lutter/POSTIMEES
HAFJELL, NORRA 10MAR17. Kelly Sildaru tl/Foto Tairo Lutter/POSTIMEES Foto: Tairo Lutter / Postimees

Norra X-mängude eilne päev pakkus freestyle-suusatajale Kelly Sildarule palju lootust. Big Airi treening õnnestus ning ta sai teha kolm-neli korralikku hüpet. Nullilähedane temperatuur on lume libedamaks teinud ning see annab lootust, et Kelly Sildaru saab täna võistelda.

Treeningul lükkasid Kelly Sildarule stardiplatvormilt hoogu kolm inimest, neist üks sõitis temaga ka mäest alla ning lükkas teda veel kuni viimase hetkeni. See on Kellyle uus taktika, mida ta pole varem proovinud. «Natuke naljaks oli nii hüpata,» ütles Kelly Sildaru, kuid tõdes, et tähtis oli vajalik kiirus saavutada, pole vahet, kuidas.

Uue lähenemise pakkus Kelly Sildarule välja Norra X-mängude pargisõidu pronksmedalist James Woods. 25-aastane britt on Kelly hea sõber ning tal oli väga raske vaadata, kuidas tõeliselt suurepärane suusataja ei saa oma oskusi näidata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles