Real sai ülisuure võidu, Olympiacos pääses napilt

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Othello Hunter (palliga).
Othello Hunter (palliga). Foto: Yegor Aleyev/Yegor Aleyev/TASS/Scanpix

Korvpalli Euroliigas alistas tabelijuht Madridi Real 98:68 Belgradi Crvena Zvezda, visates esimese veerandajaga koguni 38 punkti.

Väga ühtlaselt skoori teinud Realile tõid Jonas Maciulis, Gustavo Ayon ja Jeffery Taylor kõik 12 punkti, Anthony Randolph, Othllo Hunter ja Sergio Llull lisasid kõik omalt poolt 11 punkti. Crvena Zvezda poolel kogus Marko Simonovic 13 punkti.

Pireuse Olympiacos mängis Istanbuli Daroussafaka vastu kodus peaaegu maha paarikümnepunktilise edu, kuid suutis lõpuks siiski võita 81:73. Khem Birch viskas 13, Matt Lojeski 12 ja Erick Green 11 punkti. Daroussafaka parim oli 23 punktiga Brad Wanamaker, Will Clyburni arvele kanti 20 punkti.

Bambergi Brose Baskets võitis võõrsil 87:68 Istanbuli Anadolu Efesit, nii Nicolo Melli kui ka Leon Radosevic viskasid 16 punkti. Maodo Lo arvele jäi 15 ja Darius Milleri arvele 14 punkti. Anadolu Efesile tõi Cedi Osman 15 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles