Kohila tõestas esimeses poolfinaalmängus finaaliküpsust

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila naiskond.
Kohila naiskond. Foto: Tairo Lutter

Kohila Võrkpalliklubi/E-Service alustas kahe võiduni peetavat naiste Meistriliiga poolfinaalseeriat edukalt, kui avavaatuses Tallinna Ülikoolile geimi ei loovutatud. Uuesti kohtutakse juba teisipäeval Tallinnas. 

Möödunud pühapäeval Balti liigas hõbemedali saavutanud Kohila Võrkpalliklubi/E-Service pikalt puhata ei saanud, kui täna tuli alustada juba koduste meistrivõistluste poolfinaalseeriaga. Tiitlikaitsja Kohila ennast üllatada ei lubanud, saavutades 75 minutit kestnud vastasseisus koduseinte toetusel 3:0 (18, 24, 15) paremuse Tallinna Ülikooli üle, vahendas volley.e.

Rünnakul 54-protsendilist efektiivsust (28-st 15) näidanud Kertu Laak panustas võitu üleplatsimängijana 19, Anastasiia Gorina 11 ja Julija Mõnnakmäe 8 punkti. Laak näitas 11 plusspunktiga ka mängu parimat kasutegurit. TLÜ ridades keegi kahekohalise punktisummani ei jõudnud, resultatiivseimana märgiti 9 punkti Raili Kont-Kontsoni arvele. Kohila võistkonna paremus avaldus neljast tähtsaimast statistilisest elemendist kolmes: blokipunktide arvestuses 11-5, rünnakuefektiivsuses 48%-31% ja pallingu vastuvõtus 51%-19%. Vaid pallinguässasid kogus rohkem pealinna võistkond, kes jäi peale punktidega 8-5. 

Uuesti kohtutakse teisipäeval kell 19 Tallinna Ülikooli spordisaalis, vajadusel kolmas kohtumine on kavas 17. märtsil Kohilas. Laupäeval avavad Tartus poolfinaalseeria ka kohalik Tartu Ülikool/Eeden ja TTÜ/Tradehouse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles