Denis Grabe tõestas end taas Eesti parima piljardimängijana

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult Mark Mägi, Rainer Laar, Denis Grabe, Kristjan Kuusik.
Vasakult Mark Mägi, Rainer Laar, Denis Grabe, Kristjan Kuusik. Foto: Eesti piljardi föderatsioon

Tartus Baribali Piljardiklubis laupäeval peetud piljardi Eesti meistriliiga 2017. aasta hooaja teisel etapil, kus mängiti 10-palli formaadis, oli võidukas Eesti parim piljardisportlane Denis Grabe, kes alistas finaalis seisuga 7:4 Rainer Laari.

Kohe esimeses voorus pidi küll Grabe tunnistama Kristjan Kuusiku 7:4 paremust, kuid kõik järgmised kohtumised võitis Grabe veenvalt ja tagas sellega etapivõidu.

Ta võitis poolfinaalis seisuga 7:4 Mark Mägi samal ajal, kui teises poolfinaalis oli Rainer Laar seisuga 7:3 parem Kristjan Kuusikust. Lõpuks saidki kolmandad kohad seega Mägi ja Kuusik.

Järgmised võistlused leiavad aset juba 18.-28. märtsil, kui Grabe sõidab ainsa eestlasena Portugali Euroopa meistrivõistlustele. Eelmisest aastast on Grabel samalt tiitlivõistluselt ette näidata kaks pronksmedalit.

Kohe pärast Euroopa meistrivõistlusi toimub samas paigas Euro-Touri teine etapp, kus osaleb lisaks Grabele veel Mark Mägi, Rafig Adigazalov, Mihkel Rehepapp, Kristjan Kuusik ja Mart Liigant.

Lisaks meistriliiga etapile toimus pühapäeval ka piljardi Eesti esiliiga (toimub esimest hooaega) kolmas etapp (mänguformaadiks oli 8-palli), kus oli teist etappi järjest võidukas valgalane Kevin Kattai, kes alistas finaalis seisuga 5:3 noore tartlase Joonas Metsva.

Kolmandad olid Argo Ravalepik Rakverest ja Mattias Raun Tallinnast. Kokku osales esiliiga etapil koguni 56 piljardisportlast. Rahvaliiga kolmas etapp, kuhu on oodatud osalema kõik piljardihuvilised, toimub juba 19. märtsil Viimsis Kuulsaali Piljardiklubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles