Tänak võib Mehhiko rallil ikkagi poodiumile tõusta (1)

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier (vasakult teine), M-Spordi boss Malcolm Wilson (keskel) ja Ott Tänak (vasakult neljas). Foto on tehtud pärast Monte Carlo ralli finišit.
Sebastien Ogier (vasakult teine), M-Spordi boss Malcolm Wilson (keskel) ja Ott Tänak (vasakult neljas). Foto on tehtud pärast Monte Carlo ralli finišit. Foto: Timo Anis

Rahvusvaheline autoliit (FIA) uurib täiendavalt autoralli MM-sarja Mehhiko etapil teiseks tulnud M-Spordi piloodi Sebastien Ogier' Ford Fiesta WRC käigukasti, vahendas uudisteagentuur AFP.

Esimene uurimine viidi läbi kohe pärast Mehhiko ralli lõppu ja tulemused tehti ametlikuks üheksa tundi hiljem. FIA ei lisanud, millal teistkordne uurimine läbi saab ja millist võimalikku probleemi Ogier' käigukasti puhul täpselt silmas peetakse. Küll märgiti, et Ogier' Mehhiko ralli teine koht pole kivisse raiutud.

Kui Ogier'lt teine koht ära võetakse, tõuseks poodiumile Mehhiko etapi algselt neljandal kohal lõpetanud Ogier' tiimikaaslane Ott Tänak. Mehhiko ralli võitis Citroeni piloot Kris Meeke, Ogier' järel sai kolmanda koha Hyundai sõitja Thierry Neuville.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles