Norra suusakaunitar naeratab läbi pisarate: mul on juba ammu spordist kõrini

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Weng.
Heidi Weng. Foto: Aaserud, Lise/NTB/scanpix

Naiste seas murdmaasuusatamise MK-sarja juhtiv norralanna Heidi Weng rääkis Rootsi väljaandele Expressen, et tegelikult pole tema elu sugugi nii rõõmus, kui naeratavatelt piltidelt välja võiks lugeda.

Oktoobris suri Wengi vanaema ja suusastaar pole raskest kaotusest senimaani üle saanud. «Vanaema oli mulle väga lähedane ja mul on terve hooaeg ülimalt keeruline olnud,» rääkis pisarates Weng Expressenile. «See on röövinud palju vaimujõudu. Olen enda peas tihti arutlenud elu mõtte üle ja jõudsin järeldusele, et see pole ainult suusatamine,» lisas ta.

«Tahaksin südamest, et suusahooaeg läbi saaks. Õnneks on MK-sarjas jäänud sõita ainult Kanada lõputuur. Ma olen alates detsembrist suusatamisest täiesti tüdinud olnud. Proovin ennast motiveerida, naeratada ja õnnelik olla, aga see on raske. Tahaksin lihtsalt puhata ja muudele asjadele mõelda,» lausus Lahti MMil kaks kuldmedalit võitnud 25-aastane Weng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles