Chelsea töömesilase ootamatu värav lõi Manchester Unitedi uppi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
N'Golo Kante (paremal) tähistab väravat koos David Luiziga.
N'Golo Kante (paremal) tähistab väravat koos David Luiziga. Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS/SCANPIX

Londoni Chelsea alistas Inglismaa karikavõistluste oodatud veerandfinaalis tiitlikaitsja Manchester Unitedi 1:0 ja pääses viimasena poolfinaali.

Chelsea nautis alates 35. minutist arvulist ülekaalu, kui Unitedi poolkaitsja Ander Herrera sai teine kollase kaardi ja pidi väljakult lahkuma. Londoni klubile tõi võidu 51. minutil Prantsusmaa koondise kaitsev poolkaitsja N'Golo Kante, kelle saatis umbes 25 meetrilt teele löögi, mida Unitedi väravavaht David de Gea polnud võimeline tõrjuma.

Mullu Leicester City Inglismaa meistritiitlini aidanud Kante jaoks oli see uue tööandja särgis alles teine värav. Leicesteri eest sahistas ta 40 mängus väravavõrku ühel korral ja Prantsusmaa koondise eest on ta 13 mängus löönud samuti ühe värava.

Inglismaa karikavõistluste poolfinaalis loositi Chelsea vastaseks Tottenham Hotspur ja Londoni Arsenal kohtub Manchester City'ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles