ManUga kaotanud Mourinho andis Chelsea fännidele ninanipsu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: GLYN KIRK/Scanpix

Inglismaa karikavõistluste veerandfinaalis eile kaotuskibedust tundnud Jose Mourinho vaigistas oma endise meeskonna Chelsea fännid, kes ta maha vilistasid.

Mourinho jäi oma praeguse meeskonna Manchester Unitediga eilses veerandfinaalis seisuga 0:1 alla Chelseale ja nende juhendajale Antonio Contele. Chelsea fännid vilistasid alati tulise Mourinho välja, kuid varasemalt Londoni meeskonda juhendanud kogenud treeneril oli kohtumise järel neile vastus olemas.

«Nad võivad mind kutsuda, kuidas tahavad. Mina olen number üks treener seal klubis selle hetkeni, kui neil on juhendaja, kes võidab neli Inglismaa kõrgliiga meistritiitlit,» kuulutas Mourinho, kes tüüris Chelsea Inglise meistriks aastatel 2004, 2005 ning 2014. «Kui nende etteotsa tuleb mees, kes võidab neile neli Inglise liiga tiitlit, siis saab minust number kaks. Kuni selle hetkeni on aga Juudas number üks,» lisas Mourinho bravuurselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles