Eichfuss: nelja parema sekka jõudmine oli täiesti reaalne

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Eichfuss (palliga) kerkis täna 12 punktiga Rocki resultatiivseimaks.
Timo Eichfuss (palliga) kerkis täna 12 punktiga Rocki resultatiivseimaks. Foto: Margus Ansu

Tartu Rock kaotas korvpalli Balti liigas koduväljakul 61:62 Ventspilsile ning seega jäädi veerandfinaalseerias vastasele mängudega 0:2 alla. Ventspils tagas endale võiduga koha Balti liiga nelja meeskonna finaalturniirile.

«Lagi see meie võistkonna jaoks kindlasti ei olnud. Balti liigas oleks nelja parema sekka jõudmine olnud meie jaoks täiesti reaalne,» leidis täna 12 punktiga Rocki resultatiivseim olnud Timo Eichfuss. «Meil oli täna palju ebaõnnestunud lahendusi. Kui olime 11 punktiga ees, siis oleksime pidanud mängima rohkem meeskondlikult. Sellel hetkel oleks veel paar korvi meile otsustava edu andnud.»

«Arvan, et siin paaris väärisid mõlemad meeskonnad finaalturniiri kohta, kuid selline on play-off, et üks lihtsalt peab välja langema,» lisas Rain Veideman.

Rocki jaoks olid täna üheks komistuskiviks vabavisked, mida tabati 18st vaid kaheksa. «Samal ajal kui meie viskame kümme vabaviset mööda, siis nemad panevad otsustava viske üle käe sisse,» võttis Veideman mängu lühidalt kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles