Tartu Bigbanki liider Balti liiga Final Fouril meeskonda aidata ei saa

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanadalane Bradley Robert Gunter (number 1333) on kerkinud Bigbanki rünnakuliidriks ja juhib kogu meistriliiga resultatiivsustabelit.
Kanadalane Bradley Robert Gunter (number 1333) on kerkinud Bigbanki rünnakuliidriks ja juhib kogu meistriliiga resultatiivsustabelit. Foto: Margus Ansu

Tartu Bigbanki võrkpallimeeskond peab nädalavahetusel Võrus toimuval Balti liiga Final Four turniiril hakkama saama ilma oma rünnakuliidri Bradley Gunterita, kes vigastas viimases veerandfinaalis Ozolnieki Poliursiga tugevalt hüppeliigest.

«Jalal on väga tugev paistetus ja nädalavahetusel ta meid aidata ei saa,» ütles Tartu meeskonna peatreener Oliver Lüütsepp. Luumurdu küll ei ole ja sidemete vigastuse tõsidus selgub alles õhtul. «Paistetuse tõttu pole saanud ultraheli uuringut teha.»

Tema asemel tegutseb diagonaalründaja kohal Markus Uuskari.

Tartu kohtub laupäevases veerandfinaalis Rakverega. Mäng algab kell 16.00. Teises poolfinaalis lähevad kell 19 vastamisi Tallinna Selver ja Pärnu Võrkpalliklubi. Mängudest näitab otsepilti ka Kanal12 ja Postimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles