Uue võimaluse saanud Hunt asub oma aktsiaid tõstma

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hundi jaoks võivad järgmised kaks hooaega olla karjääri tähtsaimad.
Margus Hundi jaoks võivad järgmised kaks hooaega olla karjääri tähtsaimad. Foto: Kaarel Täll

«Üllatav, et Margus Hunt sai vabaagent olla vaid nädal aega,» kirjutati NFLi klubi Cincinnati Bengalsi tegemisi jälgivas blogis Cincy Jungle, kui eestlasest Ameerika jalgpallur Hunt oli sõlminud kaheaastase lepingu Indianapolis Coltsiga. Bengalsi treenerid ja fännid ei näinud Hundil meeskonnas enam kohta, aga rikka ajalooga Colts loodab 29-aastase Hundi abil kaitset parandada.

Hunt ei suutnud nelja aasta jooksul Bengalsis läbi lüüa ja eestlase aktsiad olid seetõttu madalal. USA juhtiva spordikanali ESPN reporter Mike Wells andis tehingule hindeks D ehk Eesti mõistes aus koolipoisi kolm pika miinusega. Äärekaitsja positsioonil (defensive end) tegutseval Hundil polevat lootust Coltsi kaitseliinis põhitegijaks tõusta.

«Hunt on mängu mõjutanud pigem eritiimide (special teams) koosseisus kui äärekaitsjana. Nelja aasta jooksul on ta platsile saanud 44 kohtumises. Mitu korda on ta algkoosseisus olnud? Null. Mitte kordagi. Tühi leht. Pealegi pole Hunt enam noor, sest saab juulis 30,» kirjutas Wells.

Bengalsis teenis Hunt nelja aastaga kokku 3,7 miljonit dollarit, mis teeb praeguse kursi järgi umbes 3,5 miljonit eurot. Eestlase uus palganumber pole veel teada, aga ilmselt jääb tema aastane tasu vahemikku 1–1,5 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles