Kalev/Cramo kaotas ühisliigas lähikonkurendile

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Kaasani Unics. 86:110
Kalev/Cramo - Kaasani Unics. 86:110 Foto: Mihkel Maripuu

Kalev/Cramo korvpallimeeskond kaotas Ühisliigas kodusaalis lähikonkurendile Saraatovi Avtodorile 86:94. Kalevi parim oli 28 punktiga Branko Mirkovic, kes andis ka 11 korvisöötu.

Kalev suutis mängu pikalt võrdsena hoida, ent Avtodor omas kogu aeg initsiatiivi ja käristas viimasel veerandajal sisse otsustava edu, mida kodumeeskond ei suutnud enam kolmest-neljast punktist väiksemaks kahandada. Cedric Simmonsi arvele jäi 15 punkti, Mickell Gladness lisas 14 ja Mark Tollefsen 14 punkti. Kalevi poolel käis täna väljakul vaid seitse meest, Sten-Timmu Soku arvele jäi 9 ja Martin Dorbeku arvele 5 punkti.

Avtodorile tõi Nicolas Minnerath 24 punkti, Jevgeni Kolesnikov lisas 22 punkti. Vince Hunter viskas 12 punkti ja võttis 15 lauapalli. Kalev on liigatabelis nelja võidu ja 14 kaotusega 11. kohal, tosina kaotuse kõrvale kuuenda võidu saanud Avtodor aga kümnendal real.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles