Noor vormelitäht tänas Sebastian Vettelit südamliku žesti eest

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pascal Wehrlein (keskel) ja Sebastian Vettel (paremal).
Pascal Wehrlein (keskel) ja Sebastian Vettel (paremal). Foto: Mandoga Media/Sipa USA/Scanpix

Sauberi vormel-1 võistkonna sõitja Pascal Wehrlein rääkis raskest avariist, mille ta tegi jaanuaris Miamis peetud Meistrite võidusõidul. Saadud vigastuse tõttu pidi Wehrlein vahele jätma esimese Barcelona rajal peetud nelja päeva pikkuse testisõidu, kuid oli kohal teisel samasugusel testisessioonil.

Wehrlein keeras kolmerattalise Polaris Slingshoti Miamis uperkuuti ja tegi viga seljale, mis vajas paranemiseks aega ja rahu. Esialgu tundus, et 22-aastane sakslane ja tema kaassõitja vigastada ei saanud, kuid Wehrlein viidi siiski tervisekontrolliks haiglasse. Sebastian Vettel pidi seetõttu võistkonnavõistluses Saksamaad üksi esindama, kuid tõestas raskes olukorras, miks ta on neljakordne maailmameister, alistades kõik vastased.

Seejärel tõttas Vettel aga Wehrleinile toeks. «Tahan tänada Sebastiani selle eest, et ta oli haiglas kuus tundi minu kõrval,» tunnustas Wehrlein väljaandele Blick antud intervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles