Tänaku konkurent vahetas 55-aastase kaardilugeja poole noorema vastu

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Paddon (paremal) ja John Kennard tähistamas 2016. aastal Argentiina MM-ralli võitu.
Hayden Paddon (paremal) ja John Kennard tähistamas 2016. aastal Argentiina MM-ralli võitu. Foto: DIEGO LIMA/AFP/Scanpix

Autoralli MM-sarja üks kiiremaid mehi Hayden Paddon (Hyundai) teatas, et vahetab augustis kaardilugejat. 55-aastase John Kennardi asemel istub uus-meremaalase kõrvale 27 aastat noorem britt Sebastian Marshall.

Paddon ei soovinud täpsustada, mis Kennardi lahkumiseni täpselt viis. «Pärast 12 koos veedetud aastat tegime raske otsuse, et John Kennard lahkub pärast Soome rallit minu kaardilugeja koha pealt. Tuleviku peale mõeldes on alati selge olnud, et millagi peab see muutus toimuma. John annab mulle edaspidigi nõu ja jääb mu meeskonda edasi. Ta on rallimaailma tõeline legend!» kirjutas Paddon sotsiaalmeediakanalis Twitter.

Marshall pole 29-aastase Paddoni jaoks sugugi tundmatu tegelane. Koos on läbitud sadu testikilomeetried ja enne suve harjutatakse kätt MM-sarja mitte kuuluvatel rallidel. Esmalt ootab kahe nädala pärast ees San Remo ralli.

Paddoni ja Marshalli esimene ühine MM-ralli on augustis Saksamaal.

MM-sarja kokkuvõttes asub Paddon 17 punktiga alles 9. kohal. Juhib 66 punktiga Sebastien Ogier, teine on 58 punktiga Jari-Matti Latvala ja kolmas Ott Tänak 48 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles