Sammuke supermatšile lähemal: UFC boss annaks McGregorile vabad käed

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: Michael Reaves/Scanpix

Võimalikust poksimatšist karjääri lõpetanud Floyd Mayweatheri ja UFC vabavõitluse superstaari Conor McGregori vahel on räägitud pikalt. Kuna aga McGregoril on vabavõitlusliigaga kehtiv leping, siis on paljud öelnud, et see matš seisab suuresti UFC taga. Nüüd kinnitas aga liiga boss Dana White, et tema poolt on matšile roheline tuli.

«Ärilises mõttes ei oleks see mulle kasulik, kuid Conor teeniks selle matšiga suure summa ning ma ei taha teda takistada,» ütles White TMZ lehel avaldatud videos. «Mõistagi on tal palju võimalusi ka – Tony Ferguson, Floyd Mayweather… eks näis, kuidas ta selle välja mängib.»  

Mayweatheri üks tingimus matšiks on 100 miljoni dollari suurune palgapäev. Vahepeal pakkus White, et võib matši ise ära korraldada ning ta maksaks mõlemale mehele 25 miljonit dollarit pluss teatud protsendi tasuliste telepiletite müügist. Mayweatherit selline pakkumine ei huvitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles