Barack Obama ennustus märtsihulluseks eestlasi ei soosi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maik-Kalev Kotsar South Carolina särgis.
Maik-Kalev Kotsar South Carolina särgis. Foto: Michael Reaves/AFP/SCANPIX

Endine USA president Barack Obama on valmis saanud ameeriklaste seas ülipopulaarse NCAA üliõpilasliiga korvpalliturniiri play-offi ehk märtsihulluse ennustusega, mis paraku eestlaste Maik-Kalev Kotsari ja Rauno Nurgeri koduvõistkondadele kuigi suurt edu ei ennusta.

Obama hinnangul saavad Nurger ja Wichita State Shockers küll avaringis jagu Daytonist, kuid peavad järgmises ringis alla vanduma Kentucky ülikoolile. Kotsar ja South Carolina Gamecocks jäävad toppama avaringi ning kaotavad Obama ennustuse kohaselt Marquette'ile, kes omakorda jääb järgmises ringis alla Duke’ile.

Just Duke on Obama hinnangul see, kes jõuab ühelt tabelipoolelt finaali ning kohtub seal Michael Jordani endise ülikooli North Carolina Tar Heelsi meeskonnaga. Meistrivõistlused võidab endise presidendi hinnangul North Carolina korvpallimeeskond.

Obama on teada-tuntud märtsihulluse ennustaja ning portaali HoopsHype väitel on tema avaringi ennustused (vahemikus 2009 – 2014) osutunud 74,4-protsendilise täpsusega tõeseks.

Postimehe otseülekanded NCAA finaalturniiri mängudest:

18. märts

kell 1.00 – 3.00: Wichita State Shockers – Dayton

kell 3.45 – 5.45: South Carolina Gamecocks – Marquette

Vaata Obama ennustust:

Barack Obama ennustus märtsihulluseks. Foto: AP
Barack Obama ennustus märtsihulluseks. Foto: AP Foto: /AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles