Noored Eesti kahevõistlejad teenisid FISi koondarvestuses medaleid

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annemarii Bendi.
Annemarii Bendi. Foto: Margus Ansu

Teisipäeval ja kolmapäeval peeti Trondheimis rahvusvahelise suusaliidu noorte karikasarja viimane etapp ning hooaja üldarvestuses teenisid meie noored medaleid kõigis vanuseklassides.

Annemari Bendi võitis omas vanuseklassis sarja üldarvestuses esikoha, edestades sakslast Sophia Maurust 54 punkti ja Norra tüdrukut Hanna Midtsundstadi 119 punktiga, vahendas suusaliidu koduleht.

Triinu Hausenberg teenis oma vanuseklassis hooaja üldarvestuses teise koha. Selles vanusegrupis läks võit Jenny Nowakile Saksamaalt. Kolmanda koha teenis tublide võistlustega välja Gyda Westvold Hansen Norrast. Selles vanusegrupis võistles sarjas 36 noort kahevõistluse tüdrukut.

Poistest teenis oma vanuseklassi hooaja üldarvestuses pronksmedali Markkus Alter. Teda edestasid Jan Andersen Saksamaalt ja Waltteri Karhumaa Soomes. Robert Lee saavutas üldarvestuses 16. ning Ivo-Niklas Hermanson 21. koha. Selles vanusegrupis oli konkrents kõige tihedam, võistlussarjas võistles kokku 72 sportlast.

Pronksmedali sai omas vanuseklassis kaela ka Andreas Ilves. Teda edestasid David Zemek Tśehhist ja Otto Niitykoski Soomest. Selles vanuseklassis startis hooaja jooksul 60 kahevõistlejat.

FIS Youth Cup on rahvusvahelise suusaliidu poolt korraldatav sari noortele kahevõistluse tüdrukutele ja poistele. 

Sel hooajal sisaldas sari võistlusi Vuokattis, Oberstdorfis, Harrachovis ja Trondheimis ning sarjast võttis osa 191 võistlejat kokku 16 riigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles