Video: Euroliiga liider kaotas võõrsil Panathinaikosele

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Singleton vedas Kreeka tippklubi Madridi Real vastu võidule.
Chris Singleton vedas Kreeka tippklubi Madridi Real vastu võidule. Foto: Stanislav Krasilnikov/Stanislav Krasilnikov/TASS

Korvpalli Euroliiga liidermeeskond Madridi Real sai Euroopa tugevaimas sarjas tunda kaotusvalu, kui võõrsil jäädi 82:88 alla Ateena Panathinaikosele.

Mäng kulges üsna tasavägiselt kuni viimase veerandini, mil 66:68 kaotusseisus olnud Kreeka klubi viskas seitse korvi järjest, pärast mida Real enam neljast punktist lähemale ei jõudnud.

Võitjate parimana tõi ameeriklane Chris Singleton 21 punkti ja 9 lauapalli, James Feldeine ja Mike James lisasid mõlemad 14 punkti. Ühtlaselt skoorinud Reali parimana viskas Anthony Randolph 13 punkti.

Liigatabelis hoiab Real 19 võidu ja 7 kaotusega teist positsiooni. Panathinaikos kerkis 15 võidu ja 11 kaotusega viiendale kohale. Seejuures võib Moskva CSKA (19 võitu ja 6 kaotust) tõusta täna ainuliidriks, kui suudetakse alistada Baskonia Vitoria (14 võitu ja 11 kaotust).

Kõik eilsed tulemused:

Brose Bamberg - Istanbuli Fenerbahce 78:83

Istanbuli Anadolu Efes - Tel Avivi Maccabi 92:87

Ateena Panathinaikos - Madridi Real 88:82

Milano EA7 Emporio Armani - Belgradi Crvena zvezda 71:78

Panathinaikose ja Reali mängu tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles