Margus Hunt hakkab uues koduklubis teenima kopsakat palka

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: Liis Treimann

Hiljuti Indianapolis Coltsiga liitunud ameerika jalgpallur Margus Hunt hakkab uues koduklubis teenima kõrget palka, mis võib kaheaastase lepingu järgi ulatuda ligi 3,8 miljoni euroni.

Neli hooaega Cincinnati Bengalsi rivistusse kuulunud eestlane pistis selle ajaga taskusse ligi 3,4 miljonit eurot. Coltsis mängides võib aga Hunt poole väiksema aja jooksul teenida rohkem raha kui Bengalsis nelja aasta jooksul kokku.

Nimelt on vägilase põhipalk uues koduklubis esimesel aastal 1,1 miljonit dollarit, kuid sellele võib lisanduda n-ö roster bonus (968 750 dollarit), kui ta valitakse hooaja alguses meeskonna põhirivistusse. Teisel hooajal makstakse Hundile aga 1,5 miljoni dollari suurust palka, kuid ka siin võib lisanduda 500 000 dollarit (roster bonus). Kui aga Hunt peaks vigastuse tõttu hooaja vahele jätma, saaks ta kahe aasta peale kindlalt kätte 500 000 dollarit.

Oma meeskonnas asub Hunt 2017. aastal töötasu arvestuses 15. kohal. Seejuures teenib ta äärekaitsjatest suuruselt kolmandat palka, jäädes alla Jabaal Sheardile (9,9 miljonit dollarit) ja Kendall Langfordile (4,2 miljonit dollarit).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles