Video: «vaid» kolmikduubleid tunnistav Westbrook tegi seda taas

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook (paremal) kohtumises Toronto Raptorsi vastu.
Russell Westbrook (paremal) kohtumises Toronto Raptorsi vastu. Foto: Nathan Denette/The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Korvpalliliigas NBA peeti läinud ööl kuus kohtumist. Imelises hoos jätkas Oklahoma City Thunderi staarmängija Russell Westbrook, kes kogus oma selle hooaja 34. kolmikduubli ning viis koduklubi 123:102 võidule Toronto Raptorsi üle.

Nii on Westbrook kogunud kolmikduubli viimases neljas mängus ning läinud ööl toimunud vastasseis polnud selle koha pealt erand. Oma kontole kogus loo peakangelane 24 punkti, 16 korvisöötu ja 10 lauapalli. Üks resultatiivsetest söötudest oli seejuures tõeline meistriteos, kui kiirrünnakusse jooksnud Westbrook söötis palli meeskonnakaaslasele Victor Oladipole Raptorsi mängija Cory Josephi jalge vahelt. Oladipo viskas lõpuks võitjate poolt 23 punkti, Raptorsi parimana tõi DeMar DeRozan 22 silma.

Ent Westbrooki kolmikduubel ei jäänud möödunud ööl ainsaks. Sama suutis ka Denver Nuggetsi serblasest mängumees Nikola Jokic, kes kogus 129:114 võidumängus LA Clippersi vastu 17 punkti, 14 lauapalli ja 11 korvisöötu. Veel sai kolmikduubli kirja Memphis Grizzliese 32-aastane tsenter Marc Gasol, kelle nime tagant võis pärast 103:91 triumfi Atlanta Hawksi vastu leida 18 punkti, 10 lauapalli ja 10 söötu.

Kõik tulemused:

  • Cavaliers - Jazz 91:83
  • Raptors - Thunder 102:123
  • Knicks - Nets 110:121
  • Hawks - Grizzlies 91:103
  • Nuggets - Clippers 129:114
  • Warriors - Magic 122:92

Videod Westbrooki kolmikduublist ja sama mehe antud ulmelisest korvisöödust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles