Järelvaadatav: eduseisu maha mänginud Tartu suutis otsustavas geimis pronksi võita

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liiga pronksikohtumises alistas Tartu Bigbank 3:2 (25:22, 25:23, 27:29, 22:25, 15:10) Tallinna Selveri. 

Tartu parimana tõi Toms Vanags 21 silma, Markus Uuskari sai kirja 15 punkti ning Stefan Kaibald 12 punkti. Kaotajate parim oli Lincoln Williams, kes tõi Selverile koguni 30 punkti.

Tartu peatreener Oliver Lüütsepp hindas võidetud pronksmedalit väga. «Pronksimäng oli meie jaoks tähtis, tahtsime siit väärikalt lahkuda. Oleme kahe aastaga ehitanud üles uue meeskonna ning see on meie parim tulemus. Häälestusime mängule korralikult,» ütles Lüütsepp.

Pronksikohtumine venis viiegeimiliseks ning vältas üle kahe ja poole tunni. «See on psühholoogiline. Pärast kaht geimivõitu hakkad mängu lõppu ootama ning me muutusime pehmeks. Meie rünnakuprotsent oli viimases geimis olematu, 18 protsenti. Aga suutsime vastaste vigadest ikkagi otsustava geimi võita,» jätkas ta.

Enne mängu:

Tartu kaotas poolfinaalis üllatuslikult 1:3 (18, -24, -17, -10) Rakvere Võrkpalliklubile. Selver jäi aga viiegeimilises heitluses 2:3 (16, -21, 23, -20, -11) alla Pärnu Võrkpalliklubile.

Tagasi üles