18-aastane uustulnuk nädal enne vormel-1 hooaja algust: kriitikud mind ei huvita

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Stroll
Lance Stroll Foto: David Davies/PA Wire/PA Images

Kanada miljardäri Lawrence Strolli poeg Lance istub sel hooajal vormel-1 sarjas Williamsi roolis. 18-aastane kollanokk pole hooaja eel kuigi veenvat muljet jätnud ning on seetõttu ka rohkesti kriitikat teeninud. Noormees ise aga kriitikuid enda pähe ei luba.

Stroll tegi hooaja avatestil Barcelonas kohe kaks spinni ning tema avarii läks Williamsile maksma terve testipäeva. Osa kriitikast on Stroll pälvinud just sõiduvigade tõttu Barcelonas. Samal ajal räägitakse Strollist tihti kui miljardäri pojast, mitte võidusõitjast.

«Mind ei huvita kriitikud. Las räägivad, mida tahavad. Oleme kõik professionaalsed sportlased. Selliseid asju juhtub ning neist tuleb üle olla,» kommenteeris Stroll ebaõnnestunud testiperioodi algust. «Avanädal oli meie jaoks halb, kuid saime oma peades asja paika ning tegime edasi head tööd.»

Vormel-1 hooaeg algab järgmisel nädalal Austraalias. Strolli sõnul ta endale debüütetapiks mingisugust kindlat eesmärki ei sea. «Peame olema rahulikud ning meil pole mõtet kindlat sihtmärki paika panna. Tegu on minu jaoks uue rajaga ning pean palju õppima. Võtan kogu karusselli samm-sammult,» ütles Stroll.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles