Veerpalude duellis jäi peale poeg Andreas, paarissprindi meistritiitli võitsid Ränkel ja Kilp

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää MK meeste 15 km sõit. Andreas Veerpalu
Otepää MK meeste 15 km sõit. Andreas Veerpalu Foto: Tairo Lutter

Jõulumäel selgitati täna Eesti meistrid klassikatehnika paarissprindis. Võistlustules olid ka 46-aastane Andrus Veerpalu, kes oli paaris koos Alvar Johannes Aleviga, ning tema 22-aastane poeg Andreas Veerpalu, kelle paariliseks oli kogenud Aivar Rehemaa.

Meeste paarissprindis krooniti Eesti meistriteks Raido Ränkel ja Marko Kilp, kes edestasid teise koha saanud Vahur Teppanit ja Karel Tammjärve 11,75 sekundiga. Kolmanda koha peale pidasid duelli Veerpalud. Sel korral jäi peale paar Andreas Veerpalu – Rehemaa, kes kaotasid võitjatele 25,51 sekundit. Neljandaks tulnud Andrus Veerpalu – Alev kaotasid võitjatele 33 sekundit.

Naistest teenis esikoha paar Triin Ojaste – Laura Alba, kes edestasid paari Teiloora Ojaste - Mariel Merlii Pulles 29,22 sekundiga. Kolmandaks tuli paar Karoli Villako – Johanna Treier (+30,37).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles