Endine F1 sarja juht: mind saadeti liiga vara minema

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone.
Bernie Ecclestone. Foto: Scanpix/AFP

Endine F1 sarja juht Bernie Ecclestone tunnistas, et oleks uute omanikega tahtnud vähemalt ühe aasta koostööd teha.

Kuninglikku vormelisarja pikalt juhtinud Ecclestone saadeti minema pärast seda, kui sarja ostsid ära Liberty Media mehed. Uutel omanikel on senisest teistsugune lähenemine ning näiteks juba praegu on muudetud sarja kättesaadavamaks sellega, et tiimidel on lubatud postitada oma sotsiaalmeediasse lühikesi klippe hooajaeelselt testimiselt.

Selline asi poleks Ecclestone'i taktikepi all kunagi läbi läinud ja endine F1 juht tunnistas seda ka ise. «Ilmselt mitte,» teatas Ecclestone küsimuse peale, kas tema oleks sellist muudatust teha plaaninud. «Aga oleksin uutele omanikele öelnud, et nad teeksid minuga veidi aega - näiteks ühe aasta jagu - koostööd. Pärast seda oleksid nad võinud arutada, kas need asjad töötasid või mitte. Kui ei, siis oleksid võinud nad mind minema saata,» andis pikaajaline juht mõista, et võib-olla saatsid uued omanikud ta liiga vara minema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles