Uskumatu video: FISi ametniku ülbitsemine ajas Sildaru konkurendid marru (2)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru (vasakul), Lisa Zimmermann ja Giulia Tanno.
Kelly Sildaru (vasakul), Lisa Zimmermann ja Giulia Tanno. Foto: Gabriel Christus / ESPN Images

Sotsiaalmeedias on laineid löömas Rahvusvahelise suusaliidu (FISi) ametniku Joseph Fitzgeraldi avaldus, kus ta kasutab freestyle-suusatajatega rääkides vägagi ülbet tooni.

Nimelt on videosse püütud sportlaste ja Fitzgeraldi video, milles freestyle-suusatajad uurivad FISi ametnikult midagi seoses Hispaanias peetava MMiga, mille pargisõidu kvalifikatsioonid lükati eilselt edasi. Kui sportlased uurivad, kas otsuse asjus saaks teha koosoleku, on Fitzgeraldi vastus konkreetne: «EI.»

FISi ametnik lisab bravuurikalt: «Korraldajate komisjon tuleb kokku ja nemad vaatavad, mis teha annab. Seejärel anname teile teada, mida me teha saame. Teie siin ei juhi televisooni, teie ei maksa sponsoritele - te ei tee siin mitte midagi!»

Sportlaste reaktsioon sellisele avaldusele on loomulikult irooniline, sest ilma nendeta ei oleks FISil üleüldse võimalik neid võistluseid pidada.

Fitzgeraldi kummalist sõnuvõttu on juba sotsiaalmeedias ohtralt levitatud ja seda on jaganud ka Kelly Sildaru konkurendid Lisa Zimmermann ning Giulia Tano.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles