Heas hoos Kristjan Ilves tegi MK-sarjas karjääri parima tulemuse!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Tairo Lutter

Saksamaal Schonachis peetaval kahevõistluse MK-etapil tegi eestlane Kristjan Ilves karjääri parima tulemuse, kui sai kokkuvõttes 14. koha. Kaotust etapi võitnud sakslasele Eric Frenzelile kogunes 43,9 sekundit.

10 km pikkusel suusarajal püsis Ilves liidritega ühes tempos ligi 8,5 kilomeetrit, finišeerides lõpuks 14. kohal, mis on eestlase karjääri parim tulemus MK-sarjas. Seejuures on ta viimasel ajal näidanud head minekut, sest eelmisel nädalal Norras Trondheimis toimunud MK-etapil oli ta 17.

Etapivõit läks täna kirja sakslasele Eric Frenzelile, kes edestas 3,4 sekundiga austerlast Wilhelm Deniflit, teine sakslane Johannes Rydzek lõpetas võitjast 7,1 sekundit hiljem.

Hüppevoor:

Ilves hüppas hüppevoorus 102,0 meetrit ja kogus 126 punkti. Esimesena läheb suusarajale jaapanlane Yoshito Watabe, Ilves läheb rajale temast 11 sekundit hiljem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles