Karel Tammjärv viis teatekulla Tartusse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Tammjärv.
Karel Tammjärv. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Jõulumäel peetavatel Eesti murdmaasuusatamise meistrivõistlustel võitis meeste 3 x 10 km  teatesõidu Tartu Suusaklubi koosseisus Vahur Teppan, Peeter Kümmel ja Karel Tammjärv ajaga 1:12.35,7.

Hõbemedali sai Sparta Spordiselts (Martti Himma, Andreas Veerplau, Aivar Rehemaa), kes kaotas võitjatele 18,4 sekundit. Poodiumi viimasele astmele kerkis CFC J.Mae SUKO I (Timo Simonlatser, Henri Roos, Martin Remmelg), kes kaotas võitjatiimile 1.01,6.

Naiste 3 x 5 km pikkuse teatesõidu võitis ülimalt kindlalt Karupesa Team koosseisus Triin Ojaste, Laura Alba ja Mariel Merili Pulles, kes läbisid distantsi ajaga 42.06,1. Teisena lõpetas Tartu Suusaklubi I (Hanna-Britt Laursoo, Kati Tammjärv, Stine-Lise Truu), kaotades 1.20,4 ning pronksi sai Ambla SPKL (Kaidy Kaasiku, Keidy Kaasiku, Maris Kaarjärv), kes kaotas teisena lõpetanud Tartule omakorda sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles