Piltuudis: déjà vu! Levadia ja Paide kohtumise ajal kustusid kaks korda prožektorid

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pime Maarjamäe staadion.
Pime Maarjamäe staadion. Foto: Kristjan Jaak Kangur

Eesti jalgpalli meistriliiga kolmas voor ei alanud just kõige paremini Tallinna Levadia ning Paide Linnameeskonna jaoks, sest Maarjamäe staadionil läks 6. mänguminutil elekter ära.

Kui alguses tehti mängus ligi 10-minutiline sunnitud paus, pärast mida õnnestus Levadial Mark Oliver Roosnupu väravast (17.) 1:0 juhtima minna, siis 18. mänguminutil kadus taas staadionilt valgustus. Seejuures vähendati pärast teist katkestust elektri tarbimise kulu ligi 40 protsenti ehk iga posti otsas jäi viie prožektori asemel põlema kolm.

Sel moel õnnestus mäng edasiste katkestusteta lõpetada, Levadia võitis lõpuks 7:0. Kui prožektorid oleksid kustunud ka kolmandal korral, oleks peakohtunik olnud sunnitud mängu katkestama ja see oleks homme uuesti peetud.

Mäletatavasti juhtus sarnane intsident ka eelmise nädala lõpus, kui Nõmme Kalju ja FC Flora kohtumise ajal Hiiu staadionil kustusid samuti kaks korda prožektorid ära. Nii nädala eest kui ka täna oli mängu kohtunikuks seejuures Kristo Tohver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles