Prosa pärast 5:0 võidumängu videointervjuus: ei olnud lihtne mäng

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valitseva Eesti jalgpalli meisterklubi FCI ründaja Albert Prosa ütles pärast 5:0 võidetud mängu Viljandi Tuleviku üle, et mäng polnud tegelikult lihtne.

«Ei saa öelda, et lihtne mäng oli. Alguses Viljandi seisis kaitses väga hästi ning me ei suutnud neile esimesed 30 minutit väravat lüüa. Pärast esimest väravat tundus mulle, et neil motivatsioon langes. Initsiatiiv oli algusest peale meie käes,» rääkis kaks väravat löönud Prosa.

Kindlasti ei saanud aga mänguga rahule jääda Viljandi väravavaht Karl-Romet Nõmm, kes pidi enda valvatavast värava välja võtma koguni viis palli. «Kindlasti on viis väravat liiga palju. Samas on selge, et üks on profimeeskond ning teine amatööridest koosnev tiim. Kui me trennis juurde ei pane, siis meil pole esimese viie või kuue meeskonna vastu midagi teha. Tuleb rohkem harjutada pressingu all mängu,» rääkis Nõmm. Lisaks tunnistas ta samuti, et pärast esimest väravat läks neil motivatsioon ära.

Vaata videost, mida Albert Prosa ja Karl-Romet Nõmm veel rääkisid. Samuti on videos nähtavad kohtumise tipphetked.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles