Tõeline põnevusetendus: Rapla võitis Pärnut lisaaja lõpukorvist

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas van der Mars (palliga).
Thomas van der Mars (palliga). Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti korvpalli meistriliigas peeti täna tõeline lahing, kui Rapla Avise ja Pärnu Sadama vahelise kohtumise võitja selgus alles lisaajal, kus näitas teravamat minekut lõpuks 93:91 võidu kirja saanud Rapla.

Seejuures oli Pärnu normaalaja lõpus kahe punktiga taga, kuid nende keskmängija Domagoj Dubalo kaks tabavat vabaviset kolm sekundit enne lõppu viisid kohtumise lisaajale.

Tasavägiselt jätkus ka lisaaeg, kus viis sekundit enne lõppu särasid tablool 91:91 viiginumbrid. Ent just sel hetkel suutis Rapla eest resultatiivselt tegutseda hollandlasest leegionär Thomas van der Mars, kes upitas Domen Bratoži möödaviske korvi ning kindlustas kodumeeskonnale 93:91 võidu.

Rapla resultatiivseimana kogus Martin Paasoja 28 punkti ja seitse laupalli, van der Mars panustas 24 punkti ja 11 lauapalliga. Kaotajate poolt tõi Edvinas Šeškus 30 punkti, Bubalo viskas 20 silma.

Liigatabelis asub Rapla 18 võidu ja 11 kaotusega kolmandal kohal, Pärnu on 15 võidu ja 14 kaotusega neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles