Rakvere peatreener videointervjuus: lootsime, et vastased aitavad meid alguses rohkem

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Rakvere võrkpalliklubi peatreener Urmas Tali ütles kahvatu mängu alguse kohta, et neil oli poolfinaalist saadud emotsioonide tõttu raske mängu avageimides korralikult keskenduda, ent kolmandas geimis suudeti lõpuks mängu sisse saada. Just kolmandas geimis alustas Rakvere võimsat tagasitulekut ning võitis 0:2 kaotusseisust tulemusega 3:2 Balti liiga meistritiitli.

«Meil oli keeruline alustada, sest Pärnu mängis esimesed kaks geimi vigadeta võrkpalli. Lootsime ise servi peale, aga see ei õnnestunud. Kolmandas geimis tekkis meil rohkem ruumi – nende serv läks kehvemaks, meie vastuvõtt omakorda paremaks. Hakkasime ära lööma ning sealt tuli ka murrang. Ühel õnnestus, teisel ei õnnestunud. Meil täna õnnestus,» ütles Tali.

«Kohmetus ei tulnud pingest. Meil oli lihtsalt eile üks motivatsioonilaks juba käinud ning täna oli vaja kiiresti rea peale saada. Alguses see meil ei õnnestunud. Lootsime, et vastased aitavad meid natuke rohkem, kuid oli selge, et niisama ei anna nad midagi. Kaardiga lõppenud emotsionaalsed laksud tõid meid mängu tagasi,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles