Keel videointervjuus: enne kolmandat geimi polnud Rakverel millegagi uhkustada

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpalliklubi peatreener Avo Keel ütles pärast valusat 2:3 kaotust Balti liiga finaalis, et Rakvere suutis ühtäkki totaalselt muutuda, samal ajal muutus Pärnu aga järjest pehmemaks.

Kuigi Pärnu oli mängu 2:0 juhtimas ning omas neljandas geimis 2:1 eduseisus ka matšpalli, lubati Rakvere mängu tagasi. «Vastane parandas oluliselt oma kvaliteeti. Enne kolmandat geimi polnud neil nagu millegagi uhkustada, kuid ühtäkki õnnestus neil kõik. Neljas geim oli veel selline, kus midagi võis tekkida, aga eksisime järjest kehvadel momentidel. Tänu Rakvere headele sooritustele jäime järjest pehmemaks ning ei suutnud neid enam murda,» ütles Keel.

«Meie kõigi jaoks oli see väga valus tulemus. Enne turniiri arvasin, et Rakvere oli autsaider, aga lõpuks nad võitsid. Kui oleksime võitnud, võinuks hooaja juba kordaläinuks lugeda. See kaotus,» jätkas Pärnu peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles