Võimas lõpuspurt tõi Kalev/Cramole Ühisliigas üle pika aja võidu

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Ljutõtš (palliga).
Vitali Ljutõtš (palliga). Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kalev/Cramo sai korvpalli Ühisliigas 15 kaotuse kõrvale viienda võidu, kui Saku suurhallis mängiti 79:70 üle Valgevene esiklubi Minski Tsmoki. Poolaja võitis Kalev/Cramo 40:39 ja veel kuus minutit enne lõppu oli seis 65:65 viigis. Seejärel tegid kalevlased 12:0 spurdi ja rohkem Minski klubi Eesti meistrile ohtlikuks ei saanud.

Kalev/Cramo resultatiivseim oli 25 punktiga valgevenelane Vitali Ljutõtš, Mark Tollefsen lisas 11 ja koguni 4 vaheltlõiget teinud Martin Dorbek 9 punkti. Minskile tõi Justin Gray 24 silma.

Enne mängu Minskiga oli Kalev/Cramo Ühisliigas kaotanud neli mängu järjest. Kalev tõusis Ühisliigas 13 võistkonna seas 11. kohale - kui kalevlastel on nüüd koos 5 võitu ja 15 kaotust, siis lähikonkurendil Minskil on 4 võitu ja 15 kaotust. Lisaks jäädi omavaheliste mängudega plussi, sest võõrsil kaotas Kalev Minskile seitsme punktiga, aga täna võitis üheksaga.

Pühapäeval sõidab Kalev/Cramole Ühisliiga raames külla Riia VEF, kolmapäeval läheb Kalev Balti liiga poolfinaali korduskohtumises võõrsil vastamisi Leedu klubi Prienaiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles