Video: supertandem vedas Warriorsi tulises mängus võidule Thunderi üle

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry (esiplaanil) mängis Russell Westbrooki selgelt üle.
Stephen Curry (esiplaanil) mängis Russell Westbrooki selgelt üle. Foto: Mark D. Smith/USA Today Sports/Scanpix

Korvpalliliigas NBA pakkus läinud ööl oodatult enim kõneainet Golden State Warriorsi ja Oklahoma City Thunderi vastasseis. Palju suupruukimist, jõulist mängu ja neli tehnilist viga kaasa toonud mängu võitis 111:95 mullune finalist Warriors.

Golden State'i 111 punktist viskasid 57 Stephen Curry ja Klay Thompson, esimese arvele jäi 23 ja teisele 34 punkti. Thunderile tõi Victor Oladipo 17 punkti, väljakult 16 viskest vaid neli tabanud Russell Westbrooki arvele kanti 15 punkti, kaheksa lauapalli ja seitse korvisöötu.

Avapoolaja lõpusekunditel lasid Curry ja Semaj Christon hüppepalli olukorras positsiooni pärast võideldes käed käiku, kohtunikud kostitasid mõlemat tehnilise veaga. Samuti said tehnilise vea olukorda klaarima läinud Westbrook ja Draymond Green. Viimane sõna jäi olukorras Curryle, kes tabas pärast uue hüppepalli mängu panekut koos poolaja lõpusireeniga kaugviske ja kasvatas Warriorsi edu 20-punktiliseks.

James Harden viskas Houston Rocketsi 125:124 võidumängus Denver Nuggetsi üle 39 punkti, sealhulgas 2,4 sekundit enne lõppu võidu toonud korvi. Lisaks jäi tema arvele seitse lauapalli ja 11 korvisöötu. Eric Gordon lisas 18 punkti, Nuggetsile tõi Gary Harris 28 punkti.

Teised tulemused:

Charlotte Hornets - Atlanta Hawks 105:90

Orlando Magic - Philadelphia 76ers 112:109

Indiana Pacers - Utah Jazz 107:100

Boston Celtics - Washington Wizards 110:102

Los Angeles Clippers - New York Knicks 114:105

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles