Eesti fännide lemmik Hallik jätab tippkorvpalliga hüvasti

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Hallik
Reinar Hallik Foto: Madis Sinivee/

Eesti koondise korvpallur ning Pärnu Sadama tugitala Reinar Hallik lõpetab tänavuse hooaja järel suure tõenäosusega korvpallurikarjääri ning pühendab oma aja värskelt Ida-Virumaal Iisakus avatud Reinar Halliku Korvpallikoolile.

«Sada protsenti ma ei oska lubada, aga suure tõenäosusega jääb tänavune hooaeg mulle mängijana viimaseks. Hooaja alguses mul polnud plaani kevadel ära lõpetada, aga praegu tundub, et keha ei pea vastu. Raske on soojaks saada ja mängida. Pean kehale puhkust andma,» oli 33-aastane korvpallur enda vastu aus.

«Olen mänginud seitse hooaega välismaal ning ühtteist näinud ja õppinud. Olen tundma õppinud erinevaid treenereid, korvpallikultuure, stiile ning treenerinägemusi. Minus on pikemat aega olnud soov rakendada oma teadmisi tõsiselt treeneritöösse. Tahan hakata tagasi andma seda, mida olen tänu oma karjäärile korvpallis saavutanud,» lisas Hallik korvpalliliidu pressiteenistuse vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles