Halva uudise saanud Johaug kommenteeris lõpuks FISi otsust (2)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Therese Johaug.
Therese Johaug. Foto: SCANPIX

NRK-le antud usutluses tunnistas Norra suusatäht Therese Johaug, et oli Rahvusvahelise Suusaliidu (FIS) otsusest kaevata talle määratud võistluskeeld edasi spordikohtusse löödud.

Norra Olümpiakomitee määras Johaugile esialgu 13 kuu pikkuse võistluskeelu, ent nii Rahvusvahelisel Olümpiakomiteel kui FISil oli see võimalik edasi spordikohtusse kaevata. FIS seda ka tegi ning see oli Johaugile suur tagasilöök.

«Ootasin Frankfurti lennujaamas lendu ning sain sõnumi. Tuleb tunnistada, et see oli karm löök. Aga see oli nende võimalus ning mul tuleb seda aktsepteerida. Õnneks on minu ümber suurepärased inimesed, kes teevad väga head tööd. Eks näis, mis sellest kõigest välja tuleb,» lausus Johaug.

Norras on hakanud levima jutud, et FISi otsus Johaugi kaasus spordikohtusse edasi kaevata võib olla poliitiline. 28-aastane Johaug nende juttudega kaasa minna ei soovi. «FIS on otsuse teinud ja meil pole muud teha, kui seda aktsepteerida. Peame omalt poolt lihtsalt piisavalt head tööd tegema ning lootma, et kohtulahend on meile positiivne.»

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles