Tapast jagu saanud Tallas kindlustas koha veerandfinaalis

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall
Käsipall Foto: shutterstock.com

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste nõrgemas vahegrupis sai HC Tallas võõrsil 30:22 (13:8) jagu SK Tapast ning kindlustas koha veerandfinaalis. Seega on veel jagamata üks play-off-pääse, millele pretendeerivad Aruküla SK ja Tapa.

Tapal tasavägiselt alanud kohtumises särasid kümne minuti järel tablool viiginumbrid 3:3. Avapoolaja teine veerandtund kuulus aga Tallasele, kes läks ette 9:5 ning puhkama mindi külaliste viieväravalises eduseisus. Teine poolaeg algas võõrustajate kahe tabamusega, millele Tallas vastas 4:1 vahespurdiga ja juhtis 40. minutiks 17:11. Mängu lõpus suutsid külalised oma edu suurendada ning võtsid kaheksaväravalise võidu. Tallase resultatiivseimad mängijad olid Enrico Anton 9 ja Rauno Aus 8 tabamusega. Tapale tõid Martin Adamson ja Sander Sven Annula parimatena 8 väravat.

Meistriliiga jätkub homme, kui tugevamas vahegrupis lähevad algusega kell 19.00 vastamisi HC Kehra – Põlva Serviti ning Viljandi HC – HC Viimsi. Kehra ja Serviti duellist teeb otseülekande Postimees.ee.

Tabeliseis: Põlva Serviti 20 (20-st mängust), HC Kehra 18 (20), HC Viimsi 13 (20), Viljandi HC 12 (20), HC Tallas 8 (20), Aruküla SK 4 (20), SK Tapa 3 (20) punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles