Žalgirise unistus muutus sisuliselt teoreetiliseks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lukas Lekavicius (palliga)
Lukas Lekavicius (palliga) Foto: Yegor Aleyev/Yegor Aleyev/TASS

Korvpalli Euroliigas kaotas Kaunase Žalgiris kolm vooru enne põhiturniiri lõppu 68:76 otsesele konkurendile Istanbuli Anadolu Efesile ning minetas sellega sisuliselt võimaluse pääseda play-offi.

Kuigi põhiturniiril jääb veel mängida kolm kohtumist, tuleks Žalgirisel play-offi pääsemiseks kõik mängud võita. Sealjuures peavad nad lootma ka konkurentide libastumisele, sest 8. kohal olevast Efesist jäädakse maha kolme võiduga ning 9. kohal olevast Istanbuli Darüssafaka Dogusist ühe võiduga.

Žalgiris kohtub järelejäänud mängudes Tel Avivi Maccabiga (tabeli 12.), Milano Olimpiaga (tabeli 16.) ning Vitoria Baskoniaga (tabeli 5.).

68:76 kaotusmängus oli Žalgirise resultatiivseim 11 punkti (kahesed 3/10, kolmesed 1/3) visanud Lukas Lekavicius. Võitjate parimana tõi Jayson Granger 25 punkti. Teises lõppenud mängus kaotas tabeli neljas Istanbuli Fenerbahce (17-10) 79:81 Tel Avivi Maccabile (10-17).

Vaata tabeliseisu siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles