Eesti võitis eriolümpial esimesed medalid

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti eriolümpia/Facebook

Eile said eestlased Ramsaus toimunud suusavõistlustel oma esimese medali. Kaarina Igo Vaeküla koolist võitis 5 km vabatehnika suusatamises hõbemedali. 

«Sõit oli raske, rada oli pehme, aga Kaarina andis endast parima ja raja ääres ergutati kõiki sportlasi võrdselt – see andis jõudu,» rõõmustas eriolümpia spordidirektor Siret Kruk sportlase edu üle. Michael Tarankov sai samal distantsil viienda koha.

Täna tuli medalilisa 1 km vabatehnika suusatamises. Hanti Sep (Vaeküla kool) sai kulla, Grete Soolo (Lahmuse kool) hõbeda ja Laura Viidemann (Kosejõe kool) pronksi. Kõik võistlesid erinevates divisjonides.

Grazis toimuvatel saalihoki võistlustel mängib Eesti meeskond tugevuselt teises divisjonis. Alagrupimängudes on võetud kaks võitu ning kolmel korral on tuntud ka kaotusekibedust. Võidetud on Šveitsi 2. meeskonda 9:1 ja Horvaatiat 10:1, kaotused on tulnud Lätile 3:7, Rootsile 2:12 ja Taanile 2:4. Enne finaalmänge mängitakse veel vahegrupid, kus tasemed ühtlustatakse ning seejärel algavad juba kohamängud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles