Tartu korvpallurid loksuvad puuduva hotelli tõttu edasi-tagasi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe.
Tartu korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti korvpalliklubide vastased Balti liiga poolfinaalides on Leedu väikelinnade Pasvalyse ja Prienai meeskond. Esimeses elab pisut alla ja teises pisut üle 10 000 elaniku. Pasvalyses hotelle pole, isegi mitte kõige tagasihoidlikumat. Homme sealse Pieno žvaigždesiga vastamisi minev Tartu Ülikooli meeskond pidi majutusega seega tavalisest rohkem vaeva nägema.

«Mängueelse öö veedame hoopis Panevežyses, sest lähemal ühtegi hotelli ei asu. Hommikul käime Pasvalyse saalis viskamas ja siis sõidame uuesti hotelli tagasi. Kahe linna vahe on 40 kilomeetrit – seda pole otseselt palju, aga veidi ebamugav on ikka,» rääkis tartlaste peatreener Gert Kullamäe logistikast.

Täna Leedu lõunaosas asuva Prienaiga kohtuv Kalev/Cramo jõudis Vilniusesse lennukiga ja juhendaja Alar Varraku sõnul nad mängupäeval bussiga edasi-tagasi loksuma ei pea. «Prienais on vähemalt üks sanatoorium või vanadekodu... ma ei teagi täpselt, mis see on. Aga vähemalt tuttav paik. Kõik korvpalliinimesed on siit aastate jooksul läbi käinud.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles