Verstappenil läheb kriitika ühest kõrvast sisse ja teisest välja, kuid ühe erandiga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: David Davies/PA Wire/PA Images/Scanpix

19-aastane Max Verstappen alustab pühapäeval Austraalias oma karjääri kolmandat vormel-1 hooaega. Eelmisel aastal teenis ta Hispaanias karjääri esimese etapivõidu, ent samal ajal kostitati teda mitmelt rindelt kriitikaga, justkui oleks tema sõidustiil teiste sõitjate jaoks ohtlik. Verstappen ise laseb kriitikute jutu ühest kõrvast sisse ning teisest välja, kuid ühe erandiga.

«Minu suurim kriitik on minu isa, kõik muu on minu jaoks justkui tuul – see ei tähenda minu jaoks midagi. Sõitjana tuleb mul eelkõige endale mõelda. Endasse tuleb uskuda ning ning end vormelisarjas kehtestada,» ütles Verstappen The Guardianile.

«See, et sa oled vormel-1 sõitjana tähelepanu keskpunktis, ei tohiks sinu suhtumist muuta. Tean täpselt, mida tegema pean. Kõige tähtsam on olla kõikidest teistest kiirem ning see ongi mu plaan,» vaatas ta tulevasele hooajale ette.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles