Keda peab Hamilton algaval hooajal favoriidiks?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: JOSE JORDAN/Scanpix

Kolmekordne vormel-1 maailmameister Lewis Hamilton peab sel nädalavahetusel algava vormel-1 uue hooaja eel suurimaks tiitlipretendendiks Ferrarit.

Hamiltoni tööandja Mercedes on viimast kolme vormel-1 hooaega täielikult domineerinud, kuid talvistel testidel näitas parimat kiirust just Ferrari, mistõttu lükkab Hamilton soosikukoorma nende õlgadele. «Mina näen, et Ferrari on kõige kiirem, seega on nemad ka kindlad favoriidid,» ütles Hamilton.

Samal ajal ei soovi Ferrari sõitja Sebastian Vettel kuidagi konkurendiga nõustuda. «Anname endast parima, et Mercedesele järele jõuda,» ütles ta. «Mercedes on väga tugev ning isegi kui reeglid muutusid, suudavad nad tugeva auto ehitada.»

Hamiltoni hinnangul tõotab tänavune vormelihooaeg tulla viimaste aastate põnevaim. «Ma pole kunagi näinud, et fännid oleks nii põnevil – keegi ei tea autodest mitte midagi. Sellised muutused on teretulnud,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles