Klopp võttis Ragnar Klavani asemel treeninglaagrisse kaasa Klavani pojad ja abikaasa Lili

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Liverpooli jalgpalliklubis peetakse mängijate perekondadest väga lugu ning seetõttu lubas Liverpooli peatreener Jürgen Klopp Tenerife treeninglaagrisse mängijatel kaasa võtta ka perekonna. Kuigi Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan viibib hoopis koondiselaagris, on Klavanite perekond Tenerifel siiski esindatud. Nimelt võttis Klopp laagrisse kaasa Klavani abikaasa Lili ja nende kaks poega Romeri ja Ronani.

«Pere laagris olek aitab mängijaid. Isegi Klavani abikaasa on siin koos oma kahe poisiga, samal ajal kui Raggy (nii kutsub Klopp Klavanit - toim) täidab koondisekohustusi. See on väga tore,» ütles Klopp Liverpool Echole.

«Jalgpallurite perekonnal pole kuigi lihtne privaatset elu elada ning seetõttu on oluline, et jalgpallurite naised üksteist teaksid. Proovime nende jaoks olukorra võimalikult mugavaks teha,» selgitas Klopp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles