Järelvaadatav: Balti liiga tšempion Rakvere alistas veerandfinaali teises kohtumises Järvamaa (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Eesti meistrivõistlustel veerandfinaalseerias kohtusid teistkordselt Balti liiga tšempion Rakvere ning Järvamaa. Rakvere võitis tänase mängu seisuga 3:0, Järvamaa teenis geimides vastavalt 14, 21 ja 16 punkti.

Enne mängu:

Lääne-Virumaa klubi tuleb vastasseisule suurepäraste emotsioonide pealt, olles esmakordselt triumfeerinud Baltikumi võistkondi ühendavas sarjas. Samas ei tasu kindlasti Järvamaad alahinnata. Eelmisel aastal läksid meeskonnad samas faasis vastamisi ja siis sundis Kesk-Eesti meeskond Rakveret edasipääsuks maksimaalselt pingutama, võites esimese vastasseisu.

Tänavugi on võidud poolitatud. Detsembri keskel oli Rakvere kodusaalis üle 3:0 (25:15, 25:18, 25:17). Veebruari lõpus sai Järvamaa kaks tundi ja kakskümmend minutit väldanud matšis magusa 3:2 (22:25, 34:32, 23:25, 25:10, 15:10) revanši. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles